TILAT

Vernissasali

Vernissan pääsali, 1 krs. Sijaitsee kahvilan kanssa samassa kerroksessa ja tilat ovat tarvittaessa yhteydessä keskenään. Salin suositeltava kapasitetti konserteissa max. 250 henkeä, teatteriesityksissä 100. henkeä, istumapaikoilla ja seminaareissa max. 100 henkeä. Sali on pääasiassa kulttuuritapahtumien ja taidetoiminnan käytössä. Tila on esteetön.

Vinssisali

Vinssisali on teatterikäyttöön tarkoitettu harjoitus-, opetus-, ja esitystila. Tilassa toimivat Tikkurilan Teatterin & Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu. Sijainti 3. krs. (hissi), paloturvallisuusraja 60 henkilöä.

Taidetila Tabula Rasa

Kuvataidetila Vernissan 2 krs. Tilassa järjestetään kuvataideopetusta ja muuta taidetoimintaa. Tilasta löytyy datatykki ja valkongas sekä äänentoisto.

Animaatioasema ja museotila

Tila on Animaatioaseman työpajakäytössä. Tila on Vernissan vanha tehdassali, joka on suojeltu ja säilytetty kertomaan Vernissan historiasta. Tilassa on pieni katsomo ja elokuvateatteri.

Vernissan kahvila

Kahvila on toistaiseksi kiinni.  Auki ainoastaan tapahtumien aikana.

 

Olethan suoraan yhteydessä Kahvi Charlotta Vernissaan tilavarauksiin liittyvissä catering-asioissa: 044 244 7599, vernissa@kahvicharlotta.com

Pohjakartta. Klikkaa isommaksi.

 

vernissa_tilat

Maksut ja tilavuokrat:

 

Huom! Vuodelle 2023 emme ota enää vastaan varauksia. Vernissan tilat sulkeutuvat 6.4.2023 peruskorjauksen takia.
Tilat avataan jälleen vuonna 2025.

KATSO KUVIA TAPAHTUMISTA