Tilat

Huom! Koronatilanteesta johtuen Vernissan tiloissa on yleisörajoitukset ja Vernissan kahvila on suljettu toistaiseksi.

Vernissasali: Vernissan pääsali, 1 krs. Sijaitsee kahvilan kanssa samassa kerroksessa ja tilat ovat tarvittaessa yhteydessä keskenään. Salin suositeltava kapasitetti konserteissa max. 250 henkeä, teatteriesityksissä max. 80 henkeä, istumapaikoilla ja seminaareissa max. 100 henkeä. Tila on esteetön. Tila on varustettu esitystekniikalla.

Vinssisali: Teatteritila, ns. blackbox. Sijainti 3. krs. (hissi), tila on esteetön, paloturvallisuusraja 60 henkilöä. Sali on pääasiassa teatteriopetuksen ja esitysten käytössä. 

Taidetila Tabula Rasa: Kuvataide- ja työpajatila. Vernissan 2 krs (hissi), tila on esteetön. Tila on varustettu datatykillä ja valkonakaalla.

Animaatioasema ja museotila: Vernissan historiasta kertovassa museotilassa toimii Animaatioasema. Tilassa järjestetään taidetyöpajoja. Tilassa on pieni katsomo ja elokuvateatteri.

Kahvi Charlotta Vernissa toimii Vernissan 1. kerroksessa. Kahvila

Maksut ja tilavuokrat:

Taiteen perusopetus sekä lasten ja nuorten toiminta on tiloissa maksutonta.
Taidetila Tabula Rasa: 20e/h (sis. alv 24%)
Vernissasali: 60e/h (yritykset 100e/h), vuokra sisältää ääni- ja valotyön (alv 24%)

Ole hyvä ja täytä tilavarauslomake!

Olethan suoraan yhteydessä Kahvi Charlotta Vernissaan tilavarauksiin liittyvissä catering-asioissa: 044 244 7599 vernissa@kahvicharlotta.com

Tilavuokrauslomake

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.