Tilat

Vernissasali: Vernissan pääsali, 1 krs. Sijaitsee kahvilan kanssa samassa kerroksessa ja tilat ovat tarvittaessa yhteydessä keskenään. Salin kapasitetti max 350 henkeä, teatteriesityksissä 100 henkeä, istumapaikoilla ja seminaareissa max 120 henkeä. Salia vuokrataan pääasiassa kulttuurikäyttöön. Myös muu käyttö mahdollista kun on tilaa. Tila on esteetön.

Vinssisali: Tikkurilan Teatterin & Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun harjoitus-, opetus-, ja esitystila. Sijainti 3. krs. (hissi), paloturvallisuusraja 60 henkilöä. Sali on pääasiassa taiteen perusopetuksen ja esitysten käytössä. Tiedustelut: aino.jarvi-eskola [at] tikkurilanteatteri.fi

Kokoustila Tabula Rasa: Vernissan 2 krs sijaitseva viihtyisä kokoustila. Tilassa on datatykki ja valkongas sekä äänentoisto.

Kokoustilan yhteydessä on pieni keittiö. Tilan henkilömäärä on n. 25 henkeä.

Animaatioasema ja museotila: Tila on pääasiassa Animaatioaseman työpajakäytössä. Vernissan 2 krs sijaitseva Vernissan historiasta kertova museotila. Soveltuu pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Tilassa on pieni katsomo ja elokuvateatteri.

Vernissan kahvila on avoinna päivittäin.

Maksut ja tilavuokrat:
Taiteen perusopetus sekä nuorten toiminta on tiloissa maksutonta.
Kokoustila: 20e/h ( alv 24%)
Vernissasali: 60e/h (yritykset 100e/h), vuokra sisältää ääni- ja valotyön (alv 24%)

Ole hyvä ja täytä tilavarauslomake!

Olethan suoraan yhteydessä Kahvi Charlotta Vernissaan tilavarauksiin liittyvissä catering-asioissa: 044 244 7599 vernissa@kahvicharlotta.com

Tilavuokrauslomake

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.