TILAT

Huom! Koronatilanteesta johtuen Vernissan tiloissa yleisörajoitukset. Vernissan tilavarauksia kesäaikana ei lomien takia käsitellä. Tilavarauksiin vastataan 3.8. alkaen. Kahvilan varauksissa voi olla suoraan yhteydessä Kahvi Charlotta Vernissaan.

Vernissasali

Vernissan pääsali, 1 krs. Sijaitsee kahvilan kanssa samassa kerroksessa ja tilat ovat tarvittaessa yhteydessä keskenään. Salin suositeltava kapasitetti konserteissa max. 250 henkeä, teatteriesityksissä 100. henkeä, istumapaikoilla ja seminaareissa max. 100 henkeä. Salia vuokrataan pääasiassa kulttuurikäyttöön. Myös muu käyttö mahdollista kun on tilaa. Tila on esteetön.

Vinssisali

Tikkurilan Teatterin & Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun harjoitus-, opetus-, ja esitystila. Sijainti 3. krs. (hissi), paloturvallisuusraja 60 henkilöä. Sali on pääasiassa taiteen perusopetuksen ja esitysten käytössä. Tiedustelut: aino.jarvi-eskola@tikkurilanteatteri.fi

Taidetila Tabula Rasa

Vernissan 2 krs. Tila taideopetuskäyttöön. Tilassa on lattialla tanssimatot, datatykki ja valkongas sekä äänentoisto. Huom. vuonna 2020 tila on tarkoitettu vain taideopetuksen käyttöön.

 

Tabula Rasan yhteydessä on pieni keittiö. Tilan henkilömäärä on n. 25 henkeä.

Animaatioasema ja museotila

Tila on pääasiassa Animaatioaseman työpajakäytössä. Vernissan 2 krs sijaitseva Vernissan historiasta kertova museotila. Soveltuu pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Tilassa on pieni katsomo ja elokuvateatteri.

Vernissan kahvila

Kahvila on kesäaikana avoinna: ma-pe 10-18, la 11-18.

 

Olethan suoraan yhteydessä Kahvi Charlotta Vernissaan tilavarauksiin liittyvissä catering-asioissa: 044 244 7599, vernissa@kahvicharlotta.com

Pohjakartta. Klikkaa isommaksi.

 

vernissa_tilat

Maksut ja tilavuokrat:

 

Taiteen perusopetus sekä nuorten toiminta on tiloissa maksutonta.
Taidetila Tabula Rasa: 20 €/h ( alv. 24 %)
Vernissasali: 60 €/h (yritykset 100 €/h), vuokra sisältää ääni- ja valotyön (alv. 24 %)

 

Ole hyvä ja täytä tilavarauslomake!

TILAVUOKRAUSLOMAKE    Tarvitsen tilaisuudessa valo-/äänityötä

    KATSO KUVIA TAPAHTUMISTA