Tilat

Huom! Koronatilanteesta johtuen Vernissan tiloissa on 1.8.2020 lähtien yleisörajoitukset. Vernissan tilavarauksia kesäaikana ei lomien takia käsitellä. Tilavarauksiin vastataan 3.8. alkaen. Kahvilan varauksissa voi olla suoraan yhteydessä Kahvi Charlotta Vernissaan.

Vernissasali: Vernissan pääsali, 1 krs. Sijaitsee kahvilan kanssa samassa kerroksessa ja tilat ovat tarvittaessa yhteydessä keskenään. Salin suositeltava kapasitetti konserteissa max. 250 henkeä, teatteriesityksissä 100. henkeä, istumapaikoilla ja seminaareissa max. 100 henkeä. Salia vuokrataan pääasiassa kulttuurikäyttöön. Myös muu käyttö mahdollista kun on tilaa. Tila on esteetön.

Vinssisali: Tikkurilan Teatterin & Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun harjoitus-, opetus-, ja esitystila. Sijainti 3. krs. (hissi), paloturvallisuusraja 60 henkilöä. Sali on pääasiassa taiteen perusopetuksen ja esitysten käytössä. Tiedustelut: aino.jarvi-eskola [at] tikkurilanteatteri.fi

Taidetila Tabula Rasa: Vernissan 2 krs. Tila taideopetuskäyttöön. Tilassa on lattialla tanssimatot, datatykki ja valkongas sekä äänentoisto. Huom. vuonna 2020 tila on tarkoitettu vain taideopetuksen käyttöön.

Tabula Rasan yhteydessä on pieni keittiö. Tilan henkilömäärä on n. 25 henkeä.

Animaatioasema ja museotila: Tila on pääasiassa Animaatioaseman työpajakäytössä. Vernissan 2 krs sijaitseva Vernissan historiasta kertova museotila. Soveltuu pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Tilassa on pieni katsomo ja elokuvateatteri.

Kahvi Charlotta Vernissa on avoinna: ma-ti 10-16, ke-to 10-18, la 12-16, su suljettu. Kahvi Kahvi Charlotta Vernissa tarjoaa maukkaita vitriinituotteita, ruokaisaa salaattilounasta sekä paikallisesti paahdettua kahvia. Iltaisin voi nauttia pientä naposteltavaa, pientuottajien viiniä ja paikallisten panimoiden oluita ja siidereitä kauniissa jokimaisemassa.

Maksut ja tilavuokrat:

Taiteen perusopetus sekä nuorten toiminta on tiloissa maksutonta.
Taidetila Tabula Rasa: 20e/h ( alv 24%)
Vernissasali: 60e/h (yritykset 100e/h), vuokra sisältää ääni- ja valotyön (alv 24%)

Ole hyvä ja täytä tilavarauslomake!

Olethan suoraan yhteydessä Kahvi Charlotta Vernissaan tilavarauksiin liittyvissä catering-asioissa: 044 244 7599 vernissa@kahvicharlotta.com

Tilavuokrauslomake

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.