Tapahtumat

loka
8
to
Rikotaan Rajoja 2020: Vilma Alina, Karkki, Grandefinale @ Vernissasali
loka 8 @ 19:00 – 22:00
Rikotaan Rajoja 2020: Vilma Alina, Karkki, Grandefinale @ Vernissasali | Vantaa | Suomi

Vernissalla rikotaan jälleen rajoja!

Neljättä kertaa järjestettävässsä ihmisten tasavertaisuutta korostavassa musiikkitapahtumassa tuodaan voimaa ja iloa kaikille!

Esiintymässä:

Vilma Alina
https://www.facebook.com/VilmaAlinaMusic/
https://youtu.be/Cl0QMRBb9v8

Grandefinale
https://www.facebook.com/Grandefinalemsuic/

Karkki Puustinen
https://www.facebook.com/KARKKIMUSIC/
https://youtu.be/GQ0Wb8ehmzU

Dj Wili W soittaa funky-housea sekä tuttuja klassikoita!

Tapahtuma on ikärajaton, ilmainen, päihteetön ja esteetön.

Koronatilanteesta johtuen tapahtumaan otetaan rajallinen määrä kävijöitä. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja yleisön turvallisuus. Ethän tule tapahtumaan sairaana.

Tapahtuman toteuttavat Vantaan kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut kumppaneinaan Nuorisoyhteistyö Seitti sekä ideanikkarina jatkava vantaalainen kaupunkiaktiivi Riku Silander. Tapahtumaa tukemassa F-Musiikki.

loka
9
pe
Pinnan alla -klubi (Vernissa 30 v.): Shiraz Lane, Violent Fever, Dj Nurja @ Vernissasali
loka 9 @ 20:00 – loka 10 @ 00:30
Pinnan alla -klubi (Vernissa 30 v.): Shiraz Lane, Violent Fever, Dj Nurja @ Vernissasali | Vantaa | Finland

Kulttuuritehdas Vernissa täyttää 30 vuotta ja juhlii merkkipaalua pitkän kaavan mukaan 8.-11.10.2020. Mukana synttärihumussa on myös viime syksynä startannut Pinnan alla -klubi, joka järjestetään lokakuussa poikkeuksellisesti perjantaina.

Vantaalaiset nuoret valtasivat tyhjillään olleen vernissatehtaan vuonna 1985, ja tästä käynnistyneen tapahtumasarjan vuoksi paikka tunnetaan nykyisen kaltaisena kulttuurikeitaana. Nuorille aikuisille suunnattu Pinnan alla -klubi tuokin Vernissan hyvin lähelle alkulähteitään tarjoamalla rosoisen rouheaa meininkiä ja uutta musaa.

Tule mukaan juhlimaan!

Klubin ikäraja on 18 vuotta ja baari palvelee janoisia.

*********************************************
Lokakuun Pinnan alla -klubilla rokki raikaa niin, että ikkunat helisee:

20:00 Ovet auki

22:00 VIOLENT FEVER
Vantaalainen, perinteistä hard rockia sekä post-grungea metallivivahtein soittava viisihenkinen kokoonpano, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.
https://www.youtube.com/watch?v=CLBGa0uGBdY

23:00 SHIRAZ LANE
Vernissan kellarissa treenikämppäänsä pitävä vantaalainen hard rock -jyrä, joka on kiistatta yksi Suomen kovimmista uuden sukupolven rockbändeistä. Vantaalla vuonna 2011 perustettu yhtye onkin jo niittänyt mainetta ympäri maailmaa ja meno sen kuin yltyy!
https://www.youtube.com/watch?v=zFdEd5oOXdg

Levyissä: Dj Nurja
*********************************************
K18
Liput: 12 / 14 €
Ennakkoliput Livetosta: https://events.liveto.io/events/pinnan-alla-klubi-vernissa-30-v-shiraz-lane-violent-fever-dj-t-rolex

Varmista paikkasi ajoissa! Lippuja myydään aluksi rajatusti, syksyllä laitetaan lisää lippuja myyntiin tilanteen niin salliessa.
Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja yleisön turvallisuus. Ethän tule tapahtumaan sairaana.
*********************************************
Klubin järjestävät Vantaan kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä Velmu ry

loka
10
la
*PERUTTU* Vernissa 30v: Hearthill + Marjo Leinonen & Viranomaiset @ Vernissasali
loka 10 @ 19:00 – loka 11 @ 01:00
*PERUTTU* Vernissa 30v: Hearthill + Marjo Leinonen & Viranomaiset @ Vernissasali | Vantaa | Finland
30-vuotissynttäriklubi 10.10.2020 on valitettavasti peruttu. Illalle yritetään järjestää korvaavaa iltaa keväälle 2021. Kaikille ennakkolippujen ostajille palautetaan rahat ja heihin ollaan sähköpostitse yhteydessä. Kysymykset aiheeseen liittyen tarvittaessa osoitteeseen: tommi.ouvinen@velmu.net.
*****************************************************************

Kulttuuritehdas Vernissa juhlistaa 30-vuotista taivaltaan juhlaklubin merkeissä! Toukokuussa 1985 vantaalaiset nuoret valtasivat vanhan vernissatehtaan Tikkurilan jokirannassa ja vaativat rakennusta nuorten kulttuuritilaksi. Rakennus kunnostettiin ja ensimmäinen konsertti pidettiin syyskuussa 1990. Vernissa, Velmu ry ja Tikkurilan Teatteri juhlistavat tätä merkkihetkeä syksyn tapahtumissa ja erityisesti juhlaklubin merkeissä!. Juhlaklubilla nähdään yhdessä suomalaisen juurimusiikin ykkösnimet Hearthill sekä Marjo Leinonen & Viranomaiset, sekä dj Vantaa Black.!

Varmista paikkasi ajoissa! Lippuja myydään aluksi rajatusti, syksyllä laitetaan lisää lippuja myyntiin tilanteen niin salliessa.

Liput ennakkoon 25€ Livetosta, ovelta 28€.
https://events.liveto.io/events/vernissa-30v-hearthill-marjo-leinonen-viranomaiset

Hearthill on laulaja ja lauluntekijä Jussi Sydänmäen (J. Hearthill) johtama yhtye, joka perustettiin Kontu-kerholla keväällä 1986. Vuonna 2019 Svart Records julkaisi The Lost Tapes ´92 -albumin, joka sisältää ennen julkaisemattomia nauhoituksia vuodelta 1992. Mukana on nauhoitus keikasta Vernissa-klubilta tammikuulta ja pari viikkoa aiemmin tehtyjä studiolive-nauhoituksia. Kappaleista viisi on ennenjulkaisemattomia. Yhtye teki julkaisun kunniaksi keikan Tavastia-klubilla, ja nyt yhtye palaa Vernissaan. Yhtyeessä soittavat J. Sydänmäen lisäksi Samuli Laiho (kitara), Ufo Mustonen (viulu), Sasu Moilanen (rummut) sekä Marko Mainelakeus (basso).

Marjo Leinonen & Viranomaiset julkaisi tänä vuonna pitkän tauon jälkeen Vanha Schäferi -pitkäsoittolevyn. Marjo Leinonen on totuttu yhdistämään juurevaan rockiin ja sitä on myös Viranomaisten ulosanti: suorasukaista ja rullaavaa juurimusiikkia. Yhtyeessä soittavat Mitja Tuurala (basso), Miikka Paatelainen (kitara), Sami Nieminen (koskettimet), sekä Sami Vettenranta (rummut).

Vernissan syksyn tapahtumiin myydään lippuja rajattu määrä. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja yleisön turvallisuus. Ethän tule tapahtumaan sairaana.

Kuva: Vernissarock vernissatehtaan pihalla sunnuntaina 26.5.1985. Kuva Matti Luumi, Vantaan kaupunginmuseo.

loka
24
la
Katujen Äänet 10v: Puhelinseksi, J. Kiesi Grandes, Ongelma @ Vernissasali
loka 24 @ 19:00 – loka 25 @ 04:36
Katujen Äänet 10v: Puhelinseksi, J. Kiesi Grandes, Ongelma @ Vernissasali | Vantaa | Finland

Sanat ja soinnut hukassa jo kymmenen vuotta, Katujen Äänet juhlii!

Katujen Äänet on jatkanut maallista taivallustaan jo kymmenen vuoden ajan eikä loppua näy. Siksi haluamme kutsua teidät kaikki juhlistamaan tätä merkkipaalua kanssamme kotikoloomme Kulttuuritehdas Vernissalle. Illan aikana kuullaan kappaleita bändin alkuajoista aivan tähän päivään asti. Luvassa saattaa olla myös muita yllätyksiä, tai sitten ei. Paikalle saapuvat näkevät.

Aina on mukavampi juhlia kera ystävien, joten ilta ei ole pelkkää Katujen Äänet tykitystä. Lavalle nousevat myös Rovaniemeltä ponnistava Puhelinseksi, kuopiolainen Ongelma ja Helsingissä majaansa pitävä J. Kiesi Grandes kopla.

KATUJEN ÄÄNET

https://soundcloud.com/katujen-aanet

PUHELINSEKSI

https://puhelinseksi.bandcamp.com/releases

J. KIESI GRANDES

https://www.youtube.com/watch?v=SC9c4yp9n2Q

ONGELMA

https://ongelma.bandcamp.com/

****************************

Ovet 19:00

Liput ennakkoon 8€ ja ovelta 10€

K-18

Ennakkoliput Livetosta:

https://events.liveto.io/events/katujen-aanet-10v

*****************************

Vernissan syksyn tapahtumiin myydään lippuja rajattu määrä. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja yleisön turvallisuus. Ethän tule tapahtumaan sairaana.

marras
5
to
Pinnan Alla -klubi: Pää Kii, Nyrkkitappelu *SIIRRETTY* @ Vernissasali
marras 5 @ 20:00 – 23:30
Pinnan Alla -klubi: Pää Kii, Nyrkkitappelu *SIIRRETTY* @ Vernissasali | Vantaa | Finland
HUOM. Tapahtuma on siirretty keväälle 2021 koronavirusepidemiasta johtuvien rajoituksien vuoksi. Uusi ajankohta on perjantai 9.4. ja aiemmin ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan marraskuun klubille. Mikäli kuitenkin haluat rahat takaisin, ota yhteys Livetoon. Palautukseen liittyvissä kysymyksissä tarvittaessa yhteys: tommi.ouvinen@velmu.net.
Syksyllä 2019 startannut Vantaan livemusaskenen kaivattu piristäjä!
 
Kerran kuussa järjestettävällä rosoisen rouhealla klubilla kuullaan artisteja ja bändejä yli genrerajojen – nimensä mukaisesti sieltä minne tyypillisimpien kaupallisten radiosoittolistojen koura ei aina välttämättä ulotu. Illat sekoittelevatkin tyylikkäästi pinnan tuntumassa ja vähän syvemmällä uivaa sisältöä tarjoten kuulijoille aina jotain uutta ja kiinnostavaa.
 
Vantaalaiset nuoret valtasivat tyhjillään olleen vernissatehtaan vuonna 1985, ja tästä käynnistyneen tapahtumasarjan vuoksi paikka tunnetaan nykyisen kaltaisena kulttuurikeitaana. Voisikin sanoa, että nuorille aikuisille suunnattu Pinnan alla -klubi tuo Vernissan hyvin lähelle alkulähteitään.
 
Tule tsekkaamaan rento meininki, kokemaan uutta musiikkia ja ihastumaan tunnelmaan!
 
Klubien ikäraja on 18 vuotta ja baari palvelee janoisia.
 
***********************************************
Huhtikuun Pinnan Alla -klubilla koetaan valtakunnan väkevin punk-iltama:
 
20:00 Ovet auki
 
21:00 NYRKKITAPPELU
Tamperelainen, kulttimaineen saavuttanut punkrock-yhtye rantauttaa levynjulkkarikiertueensa Vantaalle. Irtosuhteisiin yllyttäväksi nuorisomusiikiksi itseään kuvaileva ryhmä on lyönyt tahteja tajuntaan jo vuodesta 2010.
 
22:00 PÄÄ KII
Vuonna 2012 perustettu Suomen suosituin punk-bändi, joka on niittänyt mainetta laajalla rintamalla. Keulakuvana toimiva Teemu Bergman on soittanut Pää Kiin lisäksi myös monissa muissa yhtyeissä, joista tunnetuimmat ovat The Heartburns, Kakka-hätä 77, Nazi Death Camp ja Vaasankatu SS.
 
Levyissä:
DJ ZÄKSALO
 
***********************************************
K-18
Liput: 10 / 12 €
***********************************************
Klubin järjestävät Vantaan kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä Velmu ry.
joulu
3
to
Pinnan alla -klubi: Rosita Luu, Hulda Huima ja Hitaat sekunnit, LUNK @ Vernissasali
joulu 3 @ 19:00 – 23:30
Pinnan alla -klubi: Rosita Luu, Hulda Huima ja Hitaat sekunnit, LUNK @ Vernissasali | Vantaa | Finland

HUOM. Tapahtuma on siirretty koronavirusepidemian vuoksi. Uusi ajankohta on to 3.12., ja aiemmin ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan joulukuun klubille. Mikäli kuitenkin haluat rahat takaisin, ota yhteys Livetoon. Kysymykset aiheeseen liittyen tarvittaessa osoitteeseen: tommi.ouvinen@velmu.net.

***********************************************

Syksyllä startannut Vantaan livemusaskenen kaivattu piristäjä, Pinnan alla -klubi, jatkuu Vernissassa myös kevätkaudella 2020!

Kerran kuussa järjestettävällä rosoisen rouhealla klubilla kuullaan artisteja ja bändejä yli genrerajojen – nimensä mukaisesti sieltä minne tyypillisimpien kaupallisten radiosoittolistojen koura ei aina välttämättä ulotu. Illat sekoittelevatkin tyylikkäästi pinnan tuntumassa ja vähän syvemmällä uivaa sisältöä tarjoten kuulijoille aina jotain uutta ja kiinnostavaa.

Vantaalaiset nuoret valtasivat tyhjillään olleen vernissatehtaan vuonna 1985, ja tästä käynnistyneen tapahtumasarjan vuoksi paikka tunnetaan nykyisen kaltaisena kulttuurikeitaana. Voisikin sanoa, että nuorille aikuisille suunnattu Pinnan alla -klubi tuo Vernissan hyvin lähelle alkulähteitään.

Tule tsekkaamaan rento meininki, kokemaan uutta musiikkia ja ihastumaan tunnelmaan!

Klubien ikäraja on 18 vuotta ja baari palvelee janoisia.

***********************************************
Joulukuun Pinnan alla -klubilla veivataan joulun ensi sävelet tähän tyyliin:

19.00 Ovet auki

20:00 LUNK
Korson katurokkaritaustalla varustettua tiukkaakin tiukempaa kitararocktuuttausta. Vantaalaisen musaskenen kirkkainta timantistoa!
https://www.youtube.com/watch?v=vvwn4r-2-fE

21:00 HULDA HUIMA JA HITAAT SEKUNNIT
Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka suomenkielinen musiikki ammentaa niin iskelmällisestä perinteestä kuin omaehtoisesta rokista. Avoimet ja herkät kappaleet kumpuavat rakkaudesta ja elämän ihmettelystä, joita yhtye Hitaat Sekunnit säestää rennon antaumuksellisesti. Levyjen lyhyiksi ja pureviksi luonnehditut soolot kasvavat keikoilla tarpeen vaatiessa hurjiksi, psykedeliaa tihkuviksi improvisaatioksi.
https://www.youtube.com/watch?v=WP3E0SQxgRQ

22:00 ROSITA LUU
Laulaja-lauluntekijä Merita Bergin tuore pläjäys. Rosita Luun musiikki on eksentrisen viehkoa ja nasevaa, lasikellon alta kumpuavaa puuterisen huuruista suomenkielistä PMS-poppia puukkohipoin. Elävät, verevät tekstit kappaleiden keskiössä käärivät kuulijansa villihanhen untuvaan pyramidin huipulla.
https://www.youtube.com/watch?v=8dXGRnYjqs8

Levyissä:
DJ ZÄKSALO

***********************************************
K18
Liput ennakkoon 8€ ovelta 10€
***********************************************
Klubin järjestävät Vantaan kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä Velmu ry.