Tapahtumat

huhti
9
pe
Pinnan Alla -klubi: Pää Kii, Nyrkkitappelu *SIIRRETTY KEVÄÄLLE* @ Vernissasali
huhti 9 @ 20:00 – 23:30
Pinnan Alla -klubi: Pää Kii, Nyrkkitappelu *SIIRRETTY KEVÄÄLLE* @ Vernissasali | Vantaa | Finland
Tapahtuma on loppuunmyyty!
HUOM. Tapahtuma on siirretty keväälle 2021 koronavirusepidemiasta johtuvien rajoituksien vuoksi. Uusi ajankohta on perjantai 9.4. ja tapahtumaan aiemmin ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan kevään klubille. Mikäli kuitenkin haluat rahat takaisin, ota yhteys Livetoon. Palautukseen liittyvissä kysymyksissä tarvittaessa yhteys: tommi.ouvinen@velmu.net.
Syksyllä 2019 startannut Vantaan livemusaskenen kaivattu piristäjä!
 
Kerran kuussa järjestettävällä rosoisen rouhealla klubilla kuullaan artisteja ja bändejä yli genrerajojen – nimensä mukaisesti sieltä minne tyypillisimpien kaupallisten radiosoittolistojen koura ei aina välttämättä ulotu. Illat sekoittelevatkin tyylikkäästi pinnan tuntumassa ja vähän syvemmällä uivaa sisältöä tarjoten kuulijoille aina jotain uutta ja kiinnostavaa.
 
Vantaalaiset nuoret valtasivat tyhjillään olleen vernissatehtaan vuonna 1985, ja tästä käynnistyneen tapahtumasarjan vuoksi paikka tunnetaan nykyisen kaltaisena kulttuurikeitaana. Voisikin sanoa, että nuorille aikuisille suunnattu Pinnan alla -klubi tuo Vernissan hyvin lähelle alkulähteitään.
 
Tule tsekkaamaan rento meininki, kokemaan uutta musiikkia ja ihastumaan tunnelmaan!
 
Klubien ikäraja on 18 vuotta ja baari palvelee janoisia.
 
***********************************************
Huhtikuun Pinnan Alla -klubilla koetaan valtakunnan väkevin punk-iltama:
 
20:00 Ovet auki
 
21:00 NYRKKITAPPELU
Tamperelainen, kulttimaineen saavuttanut punkrock-yhtye rantauttaa levynjulkkarikiertueensa Vantaalle. Irtosuhteisiin yllyttäväksi nuorisomusiikiksi itseään kuvaileva ryhmä on lyönyt tahteja tajuntaan jo vuodesta 2010.
 
22:00 PÄÄ KII
Vuonna 2012 perustettu Suomen suosituin punk-bändi, joka on niittänyt mainetta laajalla rintamalla. Keulakuvana toimiva Teemu Bergman on soittanut Pää Kiin lisäksi myös monissa muissa yhtyeissä, joista tunnetuimmat ovat The Heartburns, Kakka-hätä 77, Nazi Death Camp ja Vaasankatu SS.
 
Levyissä:
DJ ZÄKSALO
 
***********************************************
K-18
Liput: 10 / 12 €
***********************************************
Klubin järjestävät Vantaan kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä Velmu ry.
huhti
10
la
Katujen Äänet 10v: Puhelinseksi, J. Kiesi Grandes, Ongelma *SIIRRETTY KEVÄÄLLE* @ Vernissasali
huhti 10 @ 19:00 – huhti 11 @ 01:00
Katujen Äänet 10v: Puhelinseksi, J. Kiesi Grandes, Ongelma *SIIRRETTY KEVÄÄLLE* @ Vernissasali | Vantaa | Finland

HUOM. Tapahtuma on siirretty keväälle 2021 koronavirusepidemiasta johtuvien rajoituksien vuoksi. Uusi ajankohta on lauantai 10.4. ja aiemmin ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan huhtikuun klubille. Mikäli kuitenkin haluat rahat takaisin, ota yhteys Livetoon. Palautukseen liittyvissä kysymyksissä tarvittaessa yhteys: tommi.ouvinen@velmu.net.


Sanat ja soinnut hukassa jo kymmenen vuotta, Katujen Äänet juhlii!

Katujen Äänet on jatkanut maallista taivallustaan jo kymmenen vuoden ajan eikä loppua näy. Siksi haluamme kutsua teidät kaikki juhlistamaan tätä merkkipaalua kanssamme kotikoloomme Kulttuuritehdas Vernissalle. Illan aikana kuullaan kappaleita bändin alkuajoista aivan tähän päivään asti. Luvassa saattaa olla myös muita yllätyksiä, tai sitten ei. Paikalle saapuvat näkevät.

Aina on mukavampi juhlia kera ystävien, joten ilta ei ole pelkkää Katujen Äänet tykitystä. Lavalle nousevat myös Rovaniemeltä ponnistava Puhelinseksi, kuopiolainen Ongelma ja Helsingissä majaansa pitävä J. Kiesi Grandes kopla.

KATUJEN ÄÄNET

https://soundcloud.com/katujen-aanet

PUHELINSEKSI

https://puhelinseksi.bandcamp.com/releases

J. KIESI GRANDES

https://www.youtube.com/watch?v=SC9c4yp9n2Q

ONGELMA

https://ongelma.bandcamp.com/

****************************

Ovet 19:00

Liput ennakkoon 8€ ja ovelta 10€

K-18

Ennakkoliput Livetosta:

https://events.liveto.io/events/katujen-aanet-10v

*****************************

Vernissan syksyn tapahtumiin myydään lippuja rajattu määrä. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja yleisön turvallisuus. Ethän tule tapahtumaan sairaana.