Koska:
11.5.2019 @ 18:00 – 12.5.2019 @ 01:00
2019-05-11T18:00:00+03:00
2019-05-12T01:00:00+03:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Suomi
Hinta:
12/15€
LOVETANSSIT w/ Meiju Suvas @ Vernissasali | Vantaa | Suomi

Tule ja tuo ystäväsi ledvalojen säihkeeseen ja käännösiskelmien luvattuun maahan – otetaan yhdessä kesä 2019 säkenöivänä vastaan! Vernissan Lovetanssit tuo tanssilavojen nostalgian tähän päivään raikkaana ja musiikki edellä.

Nostalgiatripin virittää asemiinsa Radio Helsingistäkin tuttu DJ Mikko Mattlar ja paikalla on kesätunnelmaa luomassa myös Glitternisti – glitter makeup & mayhem joka viimeistelee juhlailmeesi kimaltein. Tanssilattia on auki kaikenlaisille tanssijoille. Seitsenhenkinen GG Houseband aloittaa illan säväyttävimmillä lavatanssiklassikoilla ja aikamatka jatkuu mm. Kirkan, Katri Helenan ja J. Karjalaisen kautta 80-luvun kovimpiin hitteihin ja käännösiskelmiin kun illan kruunaa discotaivaan kirkkain tähti Meiju Suvas!

DJ Mikko Mattlar tanssittaa glitterkansaa aina klo 01.00 asti ja Kahvi Charlotta Vernissa tarjoilee illan eväät, oluet ja drinksut.

MEIJU SUVAS
Meiju Suvas on yli sukupolvirajojen tunnettu upea iskelmäkuningatar. Muun muassa hiteistä Pure mua, Volare ja Viet itsekontrollin tunnettu Meiju viettää parhaillaan 60-vuotisjuhlavuotta ja villitsee yleisön karismallaan!

GG HOUSEBAND
Vuosia ympäri Suomea keikkaillut ja juhlakansaa villinnyt GG eli Groovin’ Goose on torvisektiolla ja suurella sydämellä varustettu bilemoottori.

Piia Varpiola – laulu/ huilu
Salla Järvinen – trumpetti/ laulu
Tuuli Nevantaus-Jokinen – tenorisaksofoni/ laulu
Henriika Steidel-Luoto – pasuuna/ laulu
Henri Jokinen – kitara
Ilona Jokinen – basso/ laulu
Karoliina Laukola – rummut/ laulu

DJ MIKKO MATTLAR
Mikko Mattlar on DJ, radiotoimittaja, levynkeräilijä ja kotimaisen musiikinhistorian tutkija. Kahdeksan vuoden mittaiseen uraan Radio Helsingissä on kulunut muun muassa Iskelmäiltama-, Stadin diskohistoria- ja Stadin teknohistoria -ohjelmat. Tällä hetkellä Mattlaria voi kuulla sunnuntaisin Musiikki edellä – ohjelmassa, jossa käydään läpi kotimaisen musiikin kiehtovaa historiaa vuosikymmen kerrallaan. Tarinoita, teemoja ja taustatietoja, mutta kuitenkin Musiikki edellä.

GLITTERNISTI
Glitternisti, eli Glittermeikkitiimi on helsinkiläinen glitteriin erikoistunut yritys, joka vuodesta 2015 on kiertänyt mm. kesäfestareilla meikkaamassa juhlakansaa. Glitterpisteellä voit pääsylipun hinnalla käydä ottamassa glitterkoristuksen esimerkiksi kasvoihin, partaan tai hiuksiin. Glitterpiste on auki klo 18-21.

Ikäraja: K-18
Ovet: klo 18:00
Live: 20:00

LIPUT
12€ ennakkoon
15€ ovelta

Hanki liput: http://bit.ly/Lovetanssit

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kulttuuritehdas Vernissan, Velmu Ry:n ja Groovin`Goose -yhtyeen kanssa.

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/785372751848237/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *