Koska:
29.8.2019 @ 19:00 – 21:00
2019-08-29T19:00:00+03:00
2019-08-29T21:00:00+03:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Finland
Hinta:
22,50€ / 27,50€
Stand up-kiertue Naura vaan! @ Vernissasali | Vantaa | Finland

Naura vaan stand up-kiertue saapuu Vantaalle 29.8.

Syksyn hauskin stand up -kiertue tulee taas kun koomikot Ali Jahangiri, Aatu Raitala sekä Heikki Vilja yhdistävät jälleen voimansa. Kun kesä on vietetty lomaillessa perheiden parissa, niin syksyllä tämä kolmikko kaipaa toisistaan oman (alhaisen) kehitystasonsa mukaista seuraa.

Syksyllä 2018 pojat tekivät menestyksekkään Naura vaan! -kiertueen ja huomasivat nauttivansa toistensa seurasta jopa hieman liikaa. Niinpä he päättivät tehdä uuden kiertueen, joka sai niinkin kekseliään nimen kuin Naura vaan! 2019.

Pojat pohtivat vielä yhteisen asuntoauton ostoa. Sellaisella olisi ilo matkustella pitkin Suomea säästäen hotellikuluissa. Mietinnässä on myös moottoripyörä kahdella sivuvaunulla. Voi tosin olla että matkat taittuvat yhä vanhalla Kia-autolla. Siinäkin mahtuu nukkumaan.

Keikoilla nämä kolme varsin erilaista koomikkoa käsittelevät kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä ja varmaa on vain että naurua riittää.

Ali Jahangiri
Ali on tunnettu kaiken maailman televisio- ja radio-ohjelmista, mutta kukkaan hän puhkeaa illan jo pimentyessä stand up -lavalla. Ali on myös kiertueen virallinen kuljettaja. Ei niinkään ajotaitojensa takia vaan siksi ettei Aatu osaa liikennesääntöjä ja Heikki on usein humalassa.

Aatu Raitala
Jos maailmassa on jotain outoa ja järjetöntä, varmaa on että Aatu on käyttänyt aivan liian paljon aikaa miettiessään sitä. Lavalla Aatu jakaa erittäin mielellään ajatuksensa raahaten katsojan maailmaan jossa käytetän aivan liikaa persoonapronominia ”mie”. Aatu on etelä-karjalan lahja Helsingin stand up -piireille. Vielä ei ole stadilaisille selvinnyt minne Aatun voisi palauttaa.

Heikki Vilja
Heikki on kova yrittämään. Vaikka pää osuu väliilä seinään ei Heikki pysähdy hetkeksikään. Heiluu vaan raajat ilmassa kohti seuraavaa estettä. Heikki ei luovuta. Heikki asuu Malmilla.

Liput ennakkoon Tiketistä 22,50€ / 27,50€

Liput ovelta 25€ / 30 €, mikäli jäljellä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *