Pinnan alla -klubi: VIITASEN PIIA, WATER FOR DOGS

Koska:
17.2.2023 @ 20:00 – 23:30
2023-02-17T20:00:00+02:00
2023-02-17T23:30:00+02:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Suomi
Hinta:
10 / 12 €
Pinnan alla -klubi: VIITASEN PIIA, WATER FOR DOGS @ Vernissasali | Vantaa | Suomi

Vernissan peruskorjauksen startti häämöttää toukokuussa, mutta sitä ennen vedetään vielä täydellä höyryllä Pinnan alla -klubeja!

Vantaan livemusaskeneä vuodesta 2019 piristäneellä rosoisen rouhealla klubilla kuullaan artisteja ja bändejä yli genrerajojen – nimensä mukaisesti sieltä minne tyypillisimpien kaupallisten radiosoittolistojen koura ei aina välttämättä ulotu. Illat sekoittelevatkin tyylikkäästi pinnan tuntumassa ja vähän syvemmällä uivaa sisältöä tarjoten kuulijoille aina jotain uutta ja kiinnostavaa.

Vantaalaiset nuoret valtasivat tyhjillään olleen vernissatehtaan vuonna 1985, ja tästä käynnistyneen tapahtumasarjan vuoksi paikka tunnetaan nykyisen kaltaisena kulttuurikeitaana. Voisikin sanoa, että nuorille aikuisille suunnattu Pinnan alla -klubi on tuonut Vernissan hyvin lähelle alkulähteitään.

Tule tsekkaamaan rento meininki, kokemaan uutta musiikkia ja ihastumaan tunnelmaan!

Klubien ikäraja on 18 vuotta ja baari palvelee janoisia.

***********************************************

Helmikuun toisella Pinnan alla -klubilla liplatellaan laineiden mukana kohti kevättä ja valoa:

20:00 Ovet auki

21:00 WATER FOR DOGS

Viime syksynä debyyttilevynsä ”Eli vettä koirille” julkaissut Water for Dogs -yhtye soittaa indiefolkia suomirock-henkisillä sanoituksilla. Bändiä liidaava Heikki Ranta on noussut koko kansan tietoisuuteen Youtubessa, jossa hänen ”tehdään biisi niin kuin…” -videoitaan on katsottu satojatuhansia kertoja. Water for Dogsissakin suurin osa kappaleista on Rannan tekemiä, mutta myös muut bändin jäsenet ovat kynäilleet levylle säveliä ja sanoituksia. Bändi on nimetty koirien vesipisteen liitutaulukyltin mukaan, jonka basisti Akseli Lepistö näki Italiassa.

Water for Dogs:

https://www.youtube.com/watch?v=H0J89XPQmyE

Tehdään biisi niin kuin Leevi and the Leavings:

https://www.youtube.com/watch?v=7sXbbNlo6BQ

22:00 VIITASEN PIIA

Viitasen Piia, eli lauluntekijä Piia Viitanen on laulanut ja tunnelmoinut tummanpuhuvalla indiefolkilla itsensä niin kriitikoiden kuin liveyleisönkin sydämiin liittyen maamme uusien tarinankertojien eturiviin. Syksyllä 2012 julkaistu debyyttialbumi keräsi lukuisia loistoarvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Sen jälkeen levyjä on ilmestynyt jo kolme lisää, mikä on poikinut täysiä saleja, Emma-ehdokkuutta, viiden tähden levyarvosteluja, mainintaa Helsingin Sanomien vuoden parhaiden levyjen joukossa ynnä muuta. Viitasen Piia tuo Vernissan hämyiseen iltaan sykähdyttävän sooloesityksensä, joka saa unohtamaan hetkeksi kaiken ympärillä olevan.

Kuuntele tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=EHAIuKtF9Uo

Levyissä:

DJ ARPIOLA & DJ ES-COLA

***********************************************

K18

Liput: 10 / 12 €

Ennakkoliput Livetosta: https://events.liveto.io/…/pinnan-alla-klubi-viitasen-piia…

***********************************************

Klubin järjestävät Vantaan kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä Velmu ry. 

 

Ei kommentteja

Postaa kommentti