Pinnan alla -klubi: SUPERFJORD, MODEM

Koska:
3.2.2023 @ 20:00 – 23:30
2023-02-03T20:00:00+02:00
2023-02-03T23:30:00+02:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Suomi
Hinta:
10 / 12 €

Vernissan peruskorjauksen startti häämöttää toukokuussa, mutta sitä ennen vedetään vielä täydellä höyryllä Pinnan alla -klubeja!

Vantaan livemusaskeneä vuodesta 2019 piristäneellä rosoisen rouhealla klubilla kuullaan artisteja ja bändejä yli genrerajojen – nimensä mukaisesti sieltä minne tyypillisimpien kaupallisten radiosoittolistojen koura ei aina välttämättä ulotu. Illat sekoittelevatkin tyylikkäästi pinnan tuntumassa ja vähän syvemmällä uivaa sisältöä tarjoten kuulijoille aina jotain uutta ja kiinnostavaa.

Vantaalaiset nuoret valtasivat tyhjillään olleen vernissatehtaan vuonna 1985, ja tästä käynnistyneen tapahtumasarjan vuoksi paikka tunnetaan nykyisen kaltaisena kulttuurikeitaana. Voisikin sanoa, että nuorille aikuisille suunnattu Pinnan alla -klubi on tuonut Vernissan hyvin lähelle alkulähteitään.

Tule tsekkaamaan rento meininki, kokemaan uutta musiikkia ja ihastumaan tunnelmaan!

Klubien ikäraja on 18 vuotta ja baari palvelee janoisia.

***********************************************

Palindromipäivänä 3.2.23 Pinnan alla -klubilla heittäydytään kesyttämättömään musiikin virtaan, joka tempaisee aaltoihinsa jokaisen kuulijan:

20:00 Ovet auki

21:00 MODEM
Tytti Roton (Kissa, Ty Roxy) ja Ville Valavuon (Kohti tuhoa, Foreseen) perustama duo, jonka kolmantena jäsenenä pauhaa Alesis HR-16-rumpukone nimeltään Davide. Rumpukomppeja on lainattu mm. New Orderilta, Human Leaguelta ja Moroderin tuottamilta Sparks-levyiltä ja innoittajina ovat lisäksi toimineet Circuit 7, Deux sekä Oppenheimer Analysis. 1980-luvun underground-synapop-soundi elää ja voi hyvin, sillä Modemin noste on kova!

https://www.youtube.com/watch?v=Z10Dmx-R6gw

22:00 SUPERFJORD
Multi-instrumentalisti Jussi Ristikaarron liidaama, progressiivista rockia, jazzia ja psykepoppia fuusioiva yhtye, joka on nauttinut kovaa arvostusta musiikkipiireissä jo vuosien ajan. Eikä suotta – nimittäin yhtyeen jäsenten taustalta löytyy mm. sellaisia bändejä kuin Pariisin Kevät, Xysma ja Liekki. Superfjordin keikat ovat musiikin lisäksi myös visuaalisia matkoja, joissa pääsee sukeltamaan tunnelmasta ja paikasta toiseen. Sue-lehti kirjoitti aikoinaan hersyvän osuvasti: ”Lavalle projisoitujen visuaalien seassa soittanut kuusikko kuulosti siltä kuin Sigur Rósin tontut olisivat löytäneet metsästä kärpässieniä ja ryhtyneet soittamaan bluesilla maustettua Kingston Wallia”. Kannattaa kokea itse!

https://www.youtube.com/watch?v=IozPn3R76E8

Levyissä:
DJ VANTAA BLACK

***********************************************

K18
Liput: 10 / 12 €

Ennakkoliput Livetosta: https://events.liveto.io/events/pinnan-alla-klubi-superfjord-modem?fbclid=IwAR0CmNbp2TIVk2QX7ElzsPERl1p5_oRfNEl33RSBLfwkOpiU0GxQ8G7HWWo

***********************************************

Klubin järjestävät Vantaan kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä Velmu ry.

 

Ei kommentteja

Postaa kommentti