Koska:
27.3.2020 @ 18:00 – 19:00
2020-03-27T18:00:00+02:00
2020-03-27T19:00:00+02:00
Missä:
Vinssisali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Finland
Hinta:
Maksuton
Yhteystiedot:
Tikkurilan Teatteri
PERUTTU Maailman Teatteripäivän ilta @ Vinssisali | Vantaa | Finland

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun esitysten Lumikuningatar sekä Selaushistoria esityskaudet siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Tikkurilan Teatterin kevään ensi-ilta Rikospaikkana Vantaa siirretään syyskaudelle. Maailman teatteripäivän ilta 27.3. perutaan. Lisäksi lauantaille 4.4. suunniteltu vantaalaisten taiteen perusopetusoppilaitosten yhteinen Taidekarnevaali on peruttu.

Otamme yhteyttä kaikkiin maaliskuun esityksiin ennakkolipun ostaneisiin 31.3.2020 mennessä. Jos olet ostanut lipun johonkin maaliskuun esityksistämme, mutta et saa viestiä maaliskuun loppuun mennessä, ota yhteyttä: liput@tikkurilanteatteri.fi

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!
Tilannetta arvioidaan loppukevään osalta uudelleen maaliskuun lopussa.

Tikkurilan suuralueella toimii neljä teatteria, joista Tikkurilan Teatteri on pitkäikäisin – teatterimme historia kantaa viime vuosisadan alkuun, aina Tikkurilan Työväen Näyttämön toimintaan saakka. Teatterillamme on varsin keskeinen sijainti Kulttuurikeskus Vernissassa, joen ja junaradan risteyskohdassa. Tikkurila on eläväinen kulttuuritoimijoiden keskittymä, kuin oma pieni kaupunkinsa Vantaan sydämessä. Siksi meillä on tapana Tikkurilan Teatterissa leikkimielisesti sanoa, että Tikkurila on teatterikaupunki.

– Ja pitäähän nyt teatterikaupungissa olla Maailman teatteripäivänä paikka, johon kaikki teatterin ystävät voivat kokoontua! Tikkurilan Teatteri kutsuu kaikki mukaan viettämään Maailman teatteripäivää Vernissalle! Tapahtumaan tervetulleita ja toivottuja vieraita ovat ihan kaikki teatterista kiinnostuneet. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Maailman teatteripäivän ilta järjestetään perjantaina 27.3.2020, klo 18.00-19.00 Tikkurilan Teatterissa, VAPAA PÄÄSY! Samana iltana Rikospaikkana Vantaa -esityksen ensi-ilta klo 19.00. Lue lisää esityksestä täältä ja osta liput esitykseen NetTicketistä.

Illan ohjelmassa:
– Näyttelijä-koomikko Jenni Kokander kertoo Rikospaikkana Vantaa -esityksestä, joka saa ensi-iltansa samana päivänä klo 19.00
– Teatterihistorian tutkija, dosentti Mikko-Olavi Seppälä kertoo työväenteattereiden 100-vuotisesta historiasta
– Maailman teatteripäivän julistus, lukijana Tikkurilan Teatterikoulun oppilas

***
Tutustu aikaisempien vuosien ohjelmiin:
Maailman teatteripäivän ilta Tikkurilan Teatterissa 2019
Maailman teatteripäivän ilta Tikkurilan Teatterissa 2018
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *