Koska:
18.11.2018 @ 14:00 – 17:00
2018-11-18T14:00:00+02:00
2018-11-18T17:00:00+02:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Finland
Hinta:
10€/15€
Yhteystiedot:
Kaamospelit: Vantaan Sottiisi @ Vernissasali | Vantaa | Finland

Kansanmusiikkia kakun, kahvin ja kuohuvan kera!

Vantaan Sottiisi järjestetään sunnuntaina 18.11. klo 14-17, Kulttuuritehdas Vernissassa. Koko perheen tapahtumassa kuullaan mukaansa tempaava, uutta mutta perinnetietoista kansanmusiikkia. Sottiisissa esiintyvät Teho. ja TAKSI – Timo Alakotila & Kuisma Sisters. Kahvi Charlotta Vernissa on auki tilaisuuden ajan klo 14-17 ja tarjolla on herkullinen kattaus kakkuja, suolaista, kahvia ja kuohuvaa, joita voi nauttia konsertin yhteydessä. Vantaan pelimannit tarjoavat musiikkia klo 14:30-15:00 ja käynnistävät tilaisuuden esittäen perinteisen Vantaan Sottiisi-sävelmän ennen kuin TAKSI ja Teho. kipuavat lavalle.

Liput ennakkoon Lipputoimistosta 10€/15€.

KLO 14:00 Tilaisuus alkaa, tarjolla kahvia, kakkua, kuohuvaa ja suolaista.
KLO 14:30 Vantaan pelimannit säestävät kahvittelua
KLO 15:00 Vantaan Sottiisi-sävelmä
KLO 15:05 TAKSI – Timo Alakotila & Kuisma Sisters
KLO 16:00 Teho.
KLO 17:00 tapahtuma päättyy.

Teho.

On yhtä aikaa rajoja rikkova ja perinnetietoinen yhtye. Hannu Saha kuvailee Konsta Jylhä -kilpailun voittopuheessa: ”Teho.n muusikot tuntevat perinteen läpikotaisin. Raudanlujina, monipuolisina ammattilaisina he tekevät sillä mitä lystäävät ja pystyvät viemään musiikkia äärilaidasta toiseen.”

Teho.n musiikissa yhdistellään saumattomasti suomalaista pelimanniviulismia, norjalaista hallingia, ruotsalaista polskaa, bepopia, western swingiä ja uutta, itsesävellettyä kansanmusiikkia ryyditettynä ankaralla svengillä. Teho.n molemmat jäsenet ovat kansanmusiikkikentän kärkinimiä ja genrerajoja kaihtamattomia freelancereita. Heillä on vuosien yhteissoittokokemus mm. Frigg-yhtyeen ja Tsuumi Sound Systemin riveistä, molemmat opettavat sivutoimisesti Sibelius-Akatemiassa ja kummallakin on luotsattavanaan myös omat yhtyeet – Esko Järvelä Epic Male Band ja Hyväluoma group, jonka albumi, Reflection oli ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi 2017.

Esko Järvelä
Tero Hyväluoma

Facebook: https://www.facebook.com/pg/tehotheband
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-8g_LRtpfvE

TAKSI – Timo Alakotila & Kuisma Sisters

TAKSI on pianisti Timo Alakotilan ja kolmen Kuisman siskoksen muodostama yhtye. Timo Alakotila on tuttu näky useiden huipputason kansanmusiikkiyhtyeiden osana, harmoonin ja pianon takana olevana taiturina. Reetta, Laura ja Veera Kuisma ovat puolestaan uuden pelimannipolven ammattilaisia, jotka musisoivat taitavasti Alakotilan rinnalla. Yhdessä he tuovat lavalle huikean esityksen, joka on täynnä intoa, energiaa ja tarkkaa viimeistelyä. TAKSI:n repertuaariin kuuluu runsaasti omia sävellyksiä sekä tulkintoja perinteisistä sävelmistä.

Timo Alakotila
Reetta Kuisma
Laura Kuisma
Veera Kuisma

https://www.facebook.com/timoalakotilaofficial/
http://www.timoalakotila.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *