Koska:
15.2.2020 @ 18:00 – 23:00
2020-02-15T18:00:00+02:00
2020-02-15T23:00:00+02:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Finland
Hinta:
8€ / 10€
From Blues to Grass: Lakeside Unit, Mikkels Sons, Blue County Express @ Vernissasali | Vantaa | Finland

From Blues to Grass -illassa nautiskellaan lähestulkoon akustisesta Bluesista ja Bluegrass-musiikista. Tunnelma kulkee alun bluesista Blue County Expressin tulkitsemana herkkään ja kauniiseen suomenkieliseen newgrassiin Mikkels Sons’ien toimesta ja räyhäkkään banjon tahdittamana perinteisempään bluegrassiin, kun Lakeside Unit viimeistelee illan.

Lakeside Unit
Lakeside Unit on täysverinen bluegrass-yhtye, joka soittaa tyylin mukaisesti täysin akustisilla soittimilla. Näillä perinteisillä bluegrass-soittimilla rakennetaan voimakas äänimaailma, jota täydennetään niin ikään tyylin mukaisesti moniäänisellä laululla.
Yhtye on monikansallinen, sen muusikot tulevat Ruotsista ja Suomesta. Lakeside Unit on yhtyeenä omistautunut bluegrass-musiikin soittamiseen suoraan ihmisille, siellä missä yleisö on. He ovat kotonaan yhtä hyvin festivaalilavoilla kuin kapakkajameissakin.

Mats Wikström – laulu, kitara Mika Korhonen – laulu, mandoliini Milou Bonde – laulu, banjo
Ove Sundeson – laulu, dobro
https://www.facebook.com/LakesideUnitBand/

Mikkels Sons
Mikkels Sons on nelihenkinen akustinen yhtye, jonka suomenkielisessä newgrassissa nivoutuvat yhteen juureva pohjoisamerikkalainen perinne, skandinaavisen kansanmusiikin sävyt sekä populaarimusiikin poljento.
Vahvasti tulkituilla tarinoilla, tyylikkäällä soitannalla ja herkistävillä harmonioilla kuulijat kuljetetaan koko matka kaipuun kaihosta latotanssien hilpeään hulinaan. Ohjelmisto koostuu itse sävelletyistä ja sanoitetuista lauluista sekä uudelleen sanoitetuista Old-Time-perinnesävelmistä.

Miika Hynninen – laulu, mandoliini, viulu, huuliharppu Oona Yliperttula – viulu, laulu
Antti Tuominen – kitara, laulu
Tero Kumpulainen – kontrabasso, laulu
https://www.facebook.com/MikkelsSons/
https://mikkelssons.bandcamp.com/

Blue County Express
Blue County Express on nuori ja persoonallinen bluestrio, jonka keikoilla on aina hyvä livefiilis. Bändin repertuaariin kuuluu kaikkea akustisesta bluesista classic rockiin saakka, mutta trion oman soundin kuulee aina. Keikoilla ei voikaan välttyä aidolta bluestunnelmalta (eikä pitkiltä kitarasooloilta!)

Jere Lampinen – kitara, laulu Tommi Laaksonen – basso, laulu Raul Ursin – rummut, laulu
https://www.facebook.com/bluecountyexpress/

Illan aikataulu:

18:00 Ovet
19:00 Blue County Express
20:00 Mikkels Sons
21:00 Lakeside Unit
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *