Bubut ry presents: Ripe berries burlesque harvest

Koska:
2.9.2022 @ 19:00 – 22:00
2022-09-02T19:00:00+03:00
2022-09-02T22:00:00+03:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Suomi
Hinta:
23 € / 20 €
Bubut ry presents: Ripe berries burlesque harvest @ Vernissasali | Vantaa | Suomi

BUBUT RY PRESENTS: RIPE BERRIES BURLESQUE HARVEST

Aloitetaan syksy kauden makeimmilla burleskipoiminnoilla perjantaina 2.9.2022!

Ripe Berries Burlesque Harvest esittelee monipuolisen kattauksen tekijöilleen erityisen rakkaita burleskiesityksiä. Show on koostettu numeroista, jotka eivät esittäjiensä mielestä ole saaneet vielä niin paljon aikaa lavalla kuin ansaitsisivat – tarjolla on siis takuulla tarkoin valittuja ja rakkaudella tehtyjä burleskipoimintoja, jotka esitetään täydellä sydämellä!

Illan aikana sukellamme syvälle Saimaan uumeniin, päästämme irti yhteiskunnan odotuksista, rakastamme ihanasti itseämme ja muita ympärillämme – sekä tietenkin otamme kimmeltäen kantaa yhteiskuntaan. Lavalta saattaa upeiden ihmishahmojen lisäksi bongata niin vampyyrin kuin merenneidonkin – varaudu siis illan aikana aivan kaikkeen. Ainoa varma asia on, että luvassa on upea show! Lisäksi illan aikana saa nauttia ihanan Kahvi Charlotta Vernissan tarjoilemista virvokkeista ja drinkeistä sekä upeita turbaaneita ja muita tuotteitaan myymässä on Rubylea Shop.

Esiintymässä:

Naima Potensia

Miss Alex

liluuhh

Mizz Morningstar

Scarlet O’Sin

Polkadot Peggy

Misty Mountains

Illan juontaa Minnie May Moose

Stagekitteninä ahertaa Kata Kombi

——–

– Liput BubutShopista: https://holvi.com/shop/BuBuTry/

– Hinta: 23€/Bubut ry jäsenet 20€

– Tapahtumapaikkana toimii Kulttuuritehdas Vernissa, Osoite Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa.

– Tapahtumapäivä perjantai 2.9.2022. Ovet avautuvat klo 19 ja show alkaa klo 20. Shown kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

– Tapahtuma on k18!

Saavutettavuus:

  • Kulttuuritehdas Vernissan pääsisäänkäynti sijaitsee etupihalla. Sisäänkäynnin oven kynnys on 25mm.
  • Sisäänkäynnissä pariovet, joista toinen on avattava sisäpuolelta. Välissä tuulikaappi ja toiset pariovet, joissa myös 25mm korkea kynnys.
  • Sisäänkäynnin oviaukon leveys on pariovet avattuna 1300mm.
  • Vernissalla on esteetön wc, joka löytyy 1. kerroksesta vasemmalta sisäänkäynnistä katsottuna. Wc:n oviaukon leveys 900mm.
  • Vernissan pihalta löytyy kaksi esteetöntä tapahtumien aikana merkittyä autopaikkaa. Esteettömän autopaikan etäisyys pääsisäänkäynnistä on noin 50 metriä.
  • Vernissalla on hissi, jolla pääsee 1., 2., ja 3. kerrokseen.
  • Vernissan 1. kerroksen saliin pääsee pyörätuolilla. Sali on yhdessä tasossa ja lattia on puinen ja tasaista koko tilan alueelta. Salissa on irtonaiset tuolit. Pyörätuolin voi sijoittaa mihin tahansa kohtaan salissa, johon on asetettu tuoleja.
  • Vernissalla ei ole induktiosilmukkaa.

 

Tervetuloa nauttimaan syksyn maukkaimmista burleskipoiminnoista!

——–

Tapahtuman järjestää Etelä-Suomen Burleski ja Burleskitanssin yhdistys Bubut Ry. Kaikki illan esiintyjät ovat Etelä-Suomen Burleski ja Burleskitanssi yhdistys Bubut Ry:n jäseniä.

Burleski on esitys-, teatteri- tai tanssitaiteellinen kokonaisuus, joka perustuu useimmiten peittämisen ja paljastamisen väliseen jännitteeseen. Nykyään burleskiesitys voi pitää sisällään mitä vain esim. tanssista ja teatterista aina sirkukseen. Burleski voi viihdyttää, ottaa poliittisesti kantaa, ravisuttaa. Vain mielikuvitus on rajana.

——–

Tutustu Bubuihin ja lue lisää yhdistyksestä sekä sen toiminnasta:

https://www.facebook.com/bubutry

https://www.instagram.com/bubut.ry

https://www.bubut.fi/

 

 

 

 

Ei kommentteja

Postaa kommentti