Anna Inginmaa Jazzclub: Samuli Putro

Koska:
3.9.2022 @ 20:00 – 23:00
2022-09-03T20:00:00+03:00
2022-09-03T23:00:00+03:00
Missä:
Vernissasali
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
Suomi
Hinta:
25€ / 30€
Anna Inginmaa Jazzclub: Samuli Putro @ Vernissasali | Vantaa | Suomi

TAPAHTUMA SIIRRETTY PÄIVÄMÄÄRÄLTÄ 5.3.2022 KORONARAJOITUKSISTA JOHTUEN.

ALKUPERÄISEEN TAPAHTUMAAN OSTETUT LIPUT KÄYVÄT UUDELLA TAPAHTUMAPÄIVÄMÄÄRÄLLÄ.

Kevään ensimmäinen Anna Inginmaa Jazzclubin vieras on Samuli Putro, joka on yksi Suomen menestyneimmistä lauluntekijöistä ja alun perin Zen Cafén laulajana tunnetuksi tullut muusikko. Nykyisin Putro tuottaa musiikkia itsenäisenä sooloartistina. Putro tunnetaan vaatimattomuudestaan sekä tavallisille ihmisille suunnatusta musiikistaan, joka kertoo aivan tavallisista ihmisistä. Putro ei ole kiinnostunut tähteydestä, vaan hän haluaisi mieluummin tulla tunnetuksi kuolemattomana ajattoman musiikin tekijänä. Mies, jonka sukunimi mieleen ei jää. Tämä ei ole totta ainakaan Samuli Putron kohdalla.

Rohkea ja performatiivinen Anna Inginmaa Jazzclubi aloitti toimintansa keväällä 2019 legendaarisessa Kulttuuritehdas Vernissassa, Vantaalla. Klubi-iltoja tuottaa artisti/laulaja Anna Inginmaa. Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen kolme vuotta sitten julkaistuaan kiitellyn ja kriitikoiden ylistämän Huominen on Uni-albumin yhdessä Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa, lisäksi hän luo menestyksekästä jazzartistin uraa laulajana Suomessa. Nyt hän on laajentanut reviiriään ja hänen omaa nimeä kantava klubi on kevään tapaus!

Anna Inginmaa Jazzclubin konsepti on se, että artistivieras edustaa vaihtuvaa musagenreä ja hänen ohjelmisto sovitetaan ”jazziksi” lahjakkaan ja upean housebändin kanssa. Myös Inginmaa nähdään lavalla! Luvassa tyylikkään sähäkkää ja autenttista klubitunnelmaa!

Housebändi koostuu eturivin jazzmuusikoista:
Ville Luukkonen rummut, Arto Ikävalko piano, Joonas Tuuri kontrabasso

Ovet klo 20
Showtime klo 21
K-18

Liput ennakkoon 25€, ovelta 30€
Ennakkoliput Tiketistä

Ei kommentteja

Postaa kommentti