NUORTEN TAIDETOIMINTA

Vernissalla järjestetään monipuolista taidetoimintaa nuorille.

 

Syksyllä 2021 aloitetaan useita uusia harrastusryhmiä, joihin ilmoittautuminen alkaa
tiistaina 3.8. klo 10
.

 

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Taidetoimintaa järjestää Vantaan nuorisopalvelut ja osallistuminen harrastuksiin on maksutonta. Syksyn harrastuskausi on 6.9.-17.12.2021. Ilmoittaudu mukaan tai tule kokeilemaan!

Animaatio

Viikottain kokoontuvissa animaatioryhmissä rakennetaan oma animaationukke ja tehdään pienryhmissä oma yhteinen elokuva.

Kuvataide

Vernissan kuvataideryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kuvataiteen menetelmiin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen, grafiikkaan ja muotoiluun.

Musiikki

Kiinnostaako bändissä soittaminen, laulaminen tai omien biisien äänittäminen studiossa? Tsekkaa ohjattujen ryhmien aikataulut!

Tanssi

Katutanssi-tunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin ja osallistujat pääsevät etsimään omaa juttuaan. Tunnit ovat alkeistunteja, joten mukaan voi liittyä vaikka aiempaa kokemusta ei olisi.

Teatteri & ilmaisu

Ilmaisuryhmässä tehdään monipuolisesti erilaisia teatteriharjoituksia, leikitään ja pidetään hauskaa! Tärkeintä on hyvä ja turvallinen ilmapiiri ja yhteishenki. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta teatteritoiminnasta.

Videotaide

Vernissan videotaidepajassa pääsee tekemään vanhalla videolaitteilla omia kokeellisia glitch-videoteoksia, videoinstallaatioita ja muita audiovisuaalisia taideteoksia.

SYKSYN PAJOJEN

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA: