West Side Vernissalla järjestetään monipuolista maksutonta taidetoimintaa nuorille ja nuorille aikuisille. Järjestäjänä on Vantaan nuorisopalvelut. Taidetoimintaa on järjestetty syksystä 2023 alkaen väistötiloissamme West Side Vernissassa Martinlaaksossa (Laajaniityntie 3).

 

Kevään 2024 taideharrastusryhmät jatkuvat koko kevään (8.1.–30.5.2024), talvilomalla (viikko 8) ei ole harrastustoimintaa. Ryhmät jatkuvat syksyltä, osa hieman eri päivinä. Jos harrastusryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Olemme yhteydessä jonossa oleviin, jos ryhmästä vapautuu paikka.

 

Tällä hetkellä täynnä olevat ryhmät: Kuviskerho, Katutaidekerho, Teatterikerho 1. Teatterikerho 2, Bändi avoin taso, Animaatiopaja.

Animaatio

Viikottain kokoontuvissa animaatioryhmissä voit rakennetaa oman animaationuken ja tehdä pienryhmissä oman yhteisen stopmotion- elokuvan.

 

Animaatiotyöpaja on täynnä.*

*) Ryhmä on täynnä, voit ilmoittaa nuoren jonoon. Jos paikkoja vapautuu, tarjoamme harrastuspaikkaa jonossa oleville.

Kuvataide

West Side Vernissan kuvataideryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kuvataiteen menetelmiin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen, grafiikkaan ja muotoiluun.

Bändiharrastus

Kiinnostaako bändissä soittaminen, laulaminen tai omien biisien äänittäminen studiossa?  Keväällä 2024 West Side Vernissalla toteutuu kaksi 13-17-vuotiaiden bändiharrastusryhmää. Ryhmät jatkavat syksyltä ja ovat tällä hetkellä jo täynnä. Voit ilmoittautua jonoon. Jos harrastusryhmästä vapautuu paikka, olemme yhteydessä jonossa oleviin.

Bändi avoin taso *TÄYNNÄ*

*) Ryhmä on täynnä, voit ilmoittaa nuoren jonoon. Jos paikkoja vapautuu, tarjoamme harrastuspaikkaa jonossa oleville.

Katutanssi

Breikki- ja Hip hop -tanssitunneilla tutustutaan tanssilajiin kokeneen ohjaajan tuella. Tunnit ovat alkeistunteja, joten mukaan voi liittyä vaikka aiempaa kokemusta ei olisi. Tanssitunneilla pidetään hauskaa rennossa ilmapiirissä. Tervetuloa!

Teatteri & ilmaisu

Teatterikerhossa tehdään monipuolisesti erilaisia teatteriharjoituksia ja pidetään hauskaa! Tärkeintä on hyvä ja turvallinen ilmapiiri ja yhteishenki.

 

Ryhmät ovat täynnä.

*) Ryhmä on täynnä, voit ilmoittaa nuoren jonoon. Jos paikkoja vapautuu, tarjoamme harrastuspaikkaa jonossa oleville.

Katutaide

West Side Vernissan katutaidekerhossa & katutaideryhmässä tutustutaan laajasti erilaisiin katutaiteen tekniikoihin ja työvälineisiin. Spraymaalauksen ja graffitikulttuurin lisäksi katutaide pitää sisällään lukuisia eri toteutustapoja kollaasitekniikoista maalitusseihin.

Tunneilla tutustutaan myös graffitien maailmaan, 3D-efektien hyödyntämiseen kirjaimissa ja erilaisiin fontteihin ja tyyleihin. Myöhemmin keväällä säiden salliessa päästään myös ulkotiloihin kokeilemaan spraymaalien käyttöä. Harrastajille tarjotaan asianmukaiset suojavälineet ja muut tarvikkeet maalaamista varten.

Katutaidekerho 10–12-v. on täynnä.*

 

*) Voit ilmoittautua jonoon. Jos harrastusryhmästä vapautuu paikka, olemme yhteydessä jonossa oleviin.

 

Katutaideryhmässä on vielä hyvin tilaa!

Vantaalainen Pihla Ylä-Havanka palkittiin Oulun lasten ja nuorten elokuvafestivaalilla Häkkilintu elokuvallaan

 

Kulttuuritehdas Vernissan animaatioaseman toiminnassa mukana oleva Pihla Ylä-Havanka palkittiin viime viikolla järjestetyssä Oskari-gaalassa.

Lue lisää: https://www.vantaa.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/vantaalainen-pihla-yla-havanka-palkittiin-oulun-lasten-ja-nuorten-elokuvafestivaalilla