Vantaalainen Pihla Ylä-Havanka palkittiin Oulun lasten ja nuorten elokuvafestivaalilla Häkkilintu elokuvallaan

 

Kulttuuritehdas Vernissan animaatioaseman toiminnassa mukana oleva Pihla Ylä-Havanka palkittiin viime viikolla järjestetyssä Oskari-gaalassa.

Lue lisää: https://www.vantaa.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/vantaalainen-pihla-yla-havanka-palkittiin-oulun-lasten-ja-nuorten-elokuvafestivaalilla

 

Vernissalla järjestetään monipuolista maksutonta taidetoimintaa nuorille ja nuorille aikuisille. Järjestäjänä on Vantaan nuorisopalvelut. Vernissan taidetoiminta on syyskuusta 2023 alkaen West Side Vernissassa Martinlaaksossa. 

 

Syksyn 2023 taideharrastusryhmät ovat alkaneet syyskuun ensimmäisellä viikolla. Katutanssi- ja katutaide- sekä Bändi 1 harrastusryhmissä on vielä tilaa ja ilmoittautua voi edelleen!

Animaatio

Viikottain kokoontuvissa animaatioryhmissä voit rakennetaa oman animaationuken ja tehdä pienryhmissä oman yhteisen stopmotion- elokuvan.

Kuvataide ja Katutaide

West Side Vernissan kuvataideryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kuvataiteen menetelmiin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen, grafiikkaan ja muotoiluun. Syksyllä 2023 alkaa myös uusi katutaideharrastus, jossa pääsee tutustumaan katutaiteen eri tyyleihin ja tekniikoihin. Katutaideryhmissä vielä hyvin tilaa uusille harrastajille! 

Bändiharrastus

Kiinnostaako bändissä soittaminen, laulaminen tai omien biisien äänittäminen studiossa?  Syksystä 2023  alkaen bändiharrastus toteutetaan Monitoimitila Arkissa, Myyrmäessä. Katso ryhmien aikataulut!

Katutanssi

Katutanssitunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin ja osallistujat pääsevät etsimään omaa juttuaan. Tunnit ovat alkeistunteja, joten mukaan voi liittyä vaikka aiempaa kokemusta ei olisi. Katutanssiryhmissä vielä hyvin tilaa uusille harrastajille! Tervetuloa!

Teatteri & ilmaisu

Teatterikerhossa tehdään monipuolisesti erilaisia teatteriharjoituksia ja pidetään hauskaa! Tärkeintä on hyvä ja turvallinen ilmapiiri ja yhteishenki.