NUORTEN TAIDETOIMINTA

Vernissalla järjestetään monipuolista maksutonta taidetoimintaa nuorille ja nuorille aikuisille. Järjestäjänä on Vantaan nuorisopalvelut.

Kevään 2022 harrastuskausi alkaa 10.1.2022 jollei toisin mainita. Ryhmiin otetaan uusia ilmoittautumisia vastaan 15.12.2021 alkaen.

Tule mukaan kokeilemaan ja ilmoittaudu mukaan!

Animaatio

Viikottain kokoontuvissa animaatioryhmissä rakennetaan oma animaationukke ja tehdään pienryhmissä oma yhteinen elokuva.

Kuvataide

Vernissan kuvataideryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kuvataiteen menetelmiin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen, grafiikkaan ja muotoiluun.

Musiikki

Kiinnostaako bändissä soittaminen, laulaminen tai omien biisien äänittäminen studiossa? Tsekkaa ohjattujen ryhmien aikataulut!

Tanssi

Katutanssi-tunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin ja osallistujat pääsevät etsimään omaa juttuaan. Tunnit ovat alkeistunteja, joten mukaan voi liittyä vaikka aiempaa kokemusta ei olisi.

Teatteri & ilmaisu

Teatterikerhossa tehdään monipuolisesti erilaisia teatteriharjoituksia, leikitään ja pidetään hauskaa! Tärkeintä on hyvä ja turvallinen ilmapiiri ja yhteishenki. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta teatteritoiminnasta.

Videotaide

Vernissan videotaidepajassa pääsee tekemään vanhalla videolaitteilla omia kokeellisia glitch-videoteoksia, videoinstallaatioita ja muita audiovisuaalisia taideteoksia.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE VERNISSAN TAIDEHARRASTUKSIIN:

    Harrastusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmä on täynnä lisäämme osallistujan jonotuspaikalle.

    Jos haluat osallistua myös muihin taideharrastusryhmiin, voit ilmoittautua valitsemalla alta 1-2 harrastusryhmää.