NUORTEN TAIDETOIMINTA

Vernissalla järjestetään monipuolista maksutonta taidetoimintaa nuorille ja nuorille aikuisille. Järjestäjänä on Vantaan nuorisopalvelut.

 

Ilmoittautuminen kevään harrastustoimintaan on alkanut!
Huom! Kevätkausi alkaa 9.1. ja päättyy jo 5.4. Vernissan peruskorjauksen takia.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Vernissan talviloman taideleiri  

 20.-22.2.2023 klo 9.30–14.00

 

Nuorten talviloman taidepäiväleiri järjestetään 20.-22.2.2023 Kulttuuritehdas Vernissassa. Ilmoittautua voivat kaikki 4.-6.-luokkalaiset. Leiripäivät ovat klo 9.30–14.00 (ma-ke). 

 

Taideleirillä tutustaan pienryhmissä eri taidemuotoihin ammattilaisten johdolla. Taidemuotoja ovat teatteri, animaatio ja kuvataide. 

 

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ! 

Animaatio

Viikottain kokoontuvissa animaatioryhmissä rakennetaan oma animaationukke ja tehdään pienryhmissä oma yhteinen elokuva.

Kuvataide

Vernissan kuvataideryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kuvataiteen menetelmiin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen, grafiikkaan ja muotoiluun.

Musiikki

Kiinnostaako bändissä soittaminen, laulaminen tai omien biisien äänittäminen studiossa? Tsekkaa ohjattujen ryhmien aikataulut!

Tanssi

Katutanssitunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin ja osallistujat pääsevät etsimään omaa juttuaan. Tunnit ovat alkeistunteja, joten mukaan voi liittyä vaikka aiempaa kokemusta ei olisi.

Teatteri & ilmaisu

Teatterikerhossa ja Vantaan Poikateatterissa tehdään monipuolisesti erilaisia teatteriharjoituksia ja pidetään hauskaa! Tärkeintä on hyvä ja turvallinen ilmapiiri ja yhteishenki.

Video & elokuva

Elokuvapajoissa tutustutaan videotuotantojen eri vaiheisiin: esisuunnitteluun, käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen sekä leikkaukseen.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE VERNISSAN HARRASTUKSIIN

    Harrastusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmä on täynnä lisäämme osallistujan jonotuspaikalle.

    Jos haluat osallistua useampaan harrastusryhmään, täytä uusi lomake.