Hiekkaharjun bändileiri 12.-16.6.2023

Tule mukaan Hiekkaharjun ”36” nuorisotilan bändileirille soittamaan musiikkia ja luomaan uusia tuttavuuksia musiikinsoiton kautta!

Bändileirille voi osallistua kaikki musiikista kiinnostuneet 13-16 vuotiaat nuoret, mutta pientä joustovaraa ikähaarukkaan voidaan tarpeen mukaan hyödyntää. Bändi luodaan hakijoiden mukaan.

Leirillä opitaan yhtyesoittotaitoja ja oman instrumentin hallintaa, unohtamatta rentoa otetta. Tärkeintä on hauskanpito ja musiikista nauttiminen.

 

Leirin ohjaajina toimivat ammattimuusikko ja musiikinopettaja Tuomas Karlsson sekä nuorisotyöntekijä ja musiikintekijä Atte Raunio.

Bändileiri on maksuton! Ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti, sillä paikkoja on rajatusti!  Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.6.2023

 

Ajankohta: 12.6.-16.6.2023
Paikka: Hiekkaharjun ”36” nuorisotila
Aikataulu:
Ma, To & Pe klo 14.30-18.00
Ti & Ke 12.00-15.30
Ruokailu: omat eväät mukaan!


  NUORTEN TAIDETOIMINTA

  Vernissalla järjestetään monipuolista maksutonta taidetoimintaa nuorille ja nuorille aikuisille. Järjestäjänä on Vantaan nuorisopalvelut.

   

  Jatkamme Vernissan taidetoimintaa syksyllä 2023 West Side Vernissassa Martinlaaksossa.  Ilmoittautuminen syksyn 2023 harrastuksiin avautuu elokuussa 2023.

  Animaatio

  Viikottain kokoontuvissa animaatioryhmissä rakennetaan oma animaationukke ja tehdään pienryhmissä oma yhteinen elokuva.

  Kuvataide

  Vernissan kuvataideryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kuvataiteen menetelmiin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen, grafiikkaan ja muotoiluun.

  Musiikki

  Kiinnostaako bändissä soittaminen, laulaminen tai omien biisien äänittäminen studiossa? Tsekkaa ohjattujen ryhmien aikataulut!

  Tanssi

  Katutanssitunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin ja osallistujat pääsevät etsimään omaa juttuaan. Tunnit ovat alkeistunteja, joten mukaan voi liittyä vaikka aiempaa kokemusta ei olisi.

  Teatteri & ilmaisu

  Teatterikerhossa ja Vantaan Poikateatterissa tehdään monipuolisesti erilaisia teatteriharjoituksia ja pidetään hauskaa! Tärkeintä on hyvä ja turvallinen ilmapiiri ja yhteishenki.

  Video & elokuva

  Elokuvapajoissa tutustutaan videotuotantojen eri vaiheisiin: esisuunnitteluun, käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen sekä leikkaukseen.