touko
28
la
Minun Elokuvani 2022 -festari @ Kulttuuritehdas Vernissa
touko 28 @ 10:00 – 17:00

Vuonna 2022 Minun elokuvani- festari järjestetään Vantaalla Kulttuuritehdas Vernissassa lauantaina 28.5. klo: 10-17. Ohjelmassa on tänä vuonna tuttuun tapaan elokuvanäytöksiä ja antoisaa keskustelua elokuva-alan ammattilaisten kanssa.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin! Tervetuloa mukaan!

Festariohjelma:
Perheiden ja alakoululaisten aamupäivä 10-12

Festarin aamupäivän ohjelma on suunnattu ensisijaisesti perheille ja alakoululaisille. Tuolloin lapset voivat tulla yhdessä vanhempiensa kanssa katsomaan elokuvanäytöksiä sekä osallistumaan non-stop työpajoihin.

Non-stop animaatiopajat 10-12

Animaatiopajassa Vernissan upealla animaatioasemalla lapset pääsevät yhdessä vanhempiensa kanssa kokeilemaan animaation tekoa eri tekniikoilla. Animaatioaseman puitteet ovat omaa luokkaansa. Hienot lavasteet ja nuket innostavat tekemään ja kokeilemaan. Valmiit työt katsotaan tilan omassa pienessä elokuvateatterissa! Animaatiopajoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Non-stop maskeerauspajat 10-12

Haluaisitko oppia tekemään erilaisia maskeerauksia? Maskeerauspajassa pääset tekemään erilaisia kasvomaalauksia tai erikoistehosteita ammattilaisten ohjauksessa. Maskeerauspajoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Elokuvanäytökset 10-12

Aamupäivän elokuvanäytöksten ohjelmistoon perheet ja alakouluikäiset lapset voivat ilmoittaa oman elokuvansa. Tapahtumaan lähetetyt elokuvat katsotaan yhdessä ja elokuvista ja niiden tekemisestä keskustellaan yhdessä elokuva-alan ammattilaisten kanssa. Lapset voivat esittää kysymyksiä elokuvanteosta ja jakaa omia ajatuksia, kokemuksia ja oivalluksia sekä esitellä omia elokuviaan ja niiden tekoprosesseja. Ilmoita oma elokuvasi mukaan ohjelmistoon 29.4.2022 mennessä!
Ilmoita elokuvasi mukaan aamupäivän näytöksiin tästä!

Nuorten iltapäivä 12-17

Iltapäivällä käyntiin pyörähtävät nuorten tekemien elokuvien näytökset sekä nuorille suunnattu elokuvatyöpaja, jonka tuotokset katsotaan myös luonnollisesti päivän päätteeksi.

Kaikki kuvaa- elokuvatyöpaja klo: 12-17

Haaveiletko oman elokuvan tekemisestä tai haluatko syventää omaa osaamistasi? Elokuvatyöpajan nuorille tuottaa elokuvayhtiö Amazement! Ilmoittaudu mukaan 29.4.2022 mennessä. Työpajaan mahtuu mukaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja mukaan päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos olet saanut vahvistuksen työpajaan pääsystä ja osallistumisesi syystä tai toisesta estyy, tulee tästä ilmoittaa viipymättä osoitteeseen: leena.mela@mediametka.fi. Mukaan otetaan tuolloin jonossa seuraava.
Imoittaudu elokuvatyöpajaan tästä!

Non-stop maskeerauspaja 13-15

Haluaisitko oppia tekemään erilaisia maskeerauksia? Maskeerauspajassa pääset tekemään erilaisia kasvomaalauksia tai erikoistehosteita ammattilaisten ohjauksessa. Miten tehdään kalju tai aidon näköinen haava? Tule ottamaan selvää! Maskeerauspajaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Elokuvanäytökset 12-17

Ilmoita oma elokuvasi festariohjelmistoon alla olevan lomakkeen avulla 29.4.2022 mennessä. Tapahtumaan lähetetyt elokuvat katsotaan yhdessä ja elokuvista ja niiden tekemisestä keskustellaan yhdessä elokuva-alan ammattilaisten kanssa. Nuoret voivat esittää kysymyksiä elokuvanteosta ja jakaa omia ajatuksia, kokemuksia ja oivalluksia sekä esitellä omia elokuviaan ja niiden tekoprosessia.
Ilmoita elokuvasi mukaan iltapäivän näytöksiin!