Tapahtumat

helmi
15
pe
Anna Inginmaa Jazzclub: Kauko Röyhkä @ Vernissasali
helmi 15 @ 20:00 – 23:59
Anna Inginmaa Jazzclub: Kauko Röyhkä @ Vernissasali | Vantaa | Finland

Uusi ja performatiivinen Jazzklubi alkaa keväällä 2019! Paikkana toimii legendaarinen Kulttuuritehdas Vernissa, Vantaalla. Klubi-iltoja emännöi artisti/laulaja Anna Inginmaa. Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen pari vuotta sitten julkaistuaan kiitellyn ja kriitikoiden ylistämän Huominen on Uni-albumin yhdessä Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa. Nyt hän on laajentanut reviiriään ja hänen omaa nimeä kantava klubi on kevään tapaus!

Ensimmäisellä klubilla esiintyy pitkän linjan rockmuusikko/kirjailija Kauko Röyhkä. Illan aikana kuullaan mm. Kauko Röyhkän omaa tuotantoa jazzversioina ja myös itse hosti Anna Inginmaa nähdään lavalla. Housebändi koostuu eturivin jazzmuusikoista: Ville Luukkonen rummut, Arto Ikävalko piano, Joonas Tuuri kontrabasso.

Luvassa tyylikkään sähäkkää, revittelevää ja autenttista klubitunnelmaa!

Ovet klo 20, esiintyjät klo 21

-S- / K-18

Liput ennakkoon 15€, ovelta 18€

Eteispalvelumaksu 2€

helmi
16
la
Kylpytynnyri-Kino @ Kulttuurikeskus Vernissa
helmi 16 @ 10:00 – 23:45
Kylpytynnyri-Kino @ Kulttuurikeskus Vernissa | Vantaa | Finland

Kylpytynnyri-Kino etsii lyhytelokuvia ja musiikkivideoita

Kylpytynnyri-Kino järjestetään Vantaan Tikkurilassa Kulttuuritehdas Vernissassa lauantaina 16.2.2019.
Kylpytynnyri-Kinossa nautitaan lyhytelokuvista ja musiikkivideoista kylpytynnyreissä Keravanjoen vieressä talvisessa säässä – virvokkeita unohtamatta. Tapahtumassa ei ole kylpypakkoa, joten katseleminen kahvion puolelta sisältä onnistuu myös. Ilta huipentuu musiikkikeikkoihin.

Etsimme tällä hetkellä ohjelmaa ja sitä voi lähettää meille 16.12.2018 saakka. Mukaan valituille ilmoitetaan viimeistään 16.1.2019, kun julkaisemme koko ohjelman. Valitut teokset saavat tapahtumalipun, joka kattaa elokuvaohjelman lisäksi kylpytynnyrit, musiikkikeikat, saunan, suihkut ja pukukopit. Tapahtumassa on kahvio/baari.

Lähetä elokuvasi Kylpytynnyri-Kinon nettisivuilta: http://www.kylpytynnyrikino.fi/

Kylpytynnyri-Kino on keksitty Reikäreuna-elokuvafestivaalilla ja kehitetty siellä huippuunsa vuosina 2011–2014, ja samat järjestäjät ovat tämänkin takana. Nyt vain haluamme keskittyä siihen, minkä parhaiten osaamme. Kylpytynnyri-Kino on vieraillut myös Rovaniemen Design Weekilla 2012 ja Tampereen elokuvajuhlilla 2014. Testasimme Vernissan tiloja Reikäreuna goes Vernissa -tapahtumalla 20.1.2018 ja yleisön pyynnöstä, jatkoa seuraa tässä.

Tapahtuman järjestää: Taideyhdistys Roihu ry ja Velmu ry yhteistyössä Vernissan Kulttuuritehtaan kanssa.

Yhteystiedot: info@kylpytynnyrikino.fi